Aalborg,  akupunktur,  Allergi,  Anbefaling,  Ansigt,  Aqpunktur,  Fitness,  Gravid,  Massage,  Massør,  Nikken,  Slank,  Smerte,  Vestbjerg

Nyt fra Viva Consult

Et nyt tiltag hos Viva Consult
 
Vores krop er fra fødsel kalibreret med jordens magnetfelt, og vi er dybt afhængige af dette. Vores krop er fra fødsel kalibreret med jordens magnetfelt, og vi er dybt afhængige af dette. Uden jordens naturlige magnetisme intet liv. Desværre betyder vores teknologiske fremskridt, at der kommer ubalance i vores indre magnetisme. Vi udsættes for store mængder ”kunstig” elektromagnetisme fra TV, telefoner, computere, lamper m.m., og det er næsten umuligt at finde en plet på jorden, hvor disse påvirkninger ikke findes.
.

Massage foregår med specielt designede magneter. Behandlingen gør ikke ondt, er blid og afslappende. Magnetmassage forbedrer muskelsmidighed, øger cirkulation og iltoptagelse, bidrager til genskabelse af balance i kroppen, virker smertelindrende og giver afspænding. Er godt for øget velvære og ømme muskler. Der er INGEN bivirkninger ved magnetmassage, men personer med pacemaker, insulinpumpe samt gravide indtil 3. mdr. må ikke behandles. Ved den mindste tvivl, skal læge dog kontaktes forinden, hvilket også gælder alle andre former for massage.

 

Ofte stillede spørgsmål

Translate »