Info om massage

Hyppigt stillede spørgsmål. FAQ om massage.

Skal du have hotstone massage så læs her

Hvordan foregår massagen? Du starter som regel med at ligge på maven mens jeg masserer det der skal behandles på bagsiden. Jeg bruger ca. halvdelen af tiden til at massere bagsiden. Så vender du om på ryggen og jeg masserer forsiden.

Skal jeg være helt afklædt? Nogle foretrækker at tage alt tøjet af, men hvor meget tøj, du vil tage af, er helt op til dig selv. Massagen udføres med olie direkte på huden, så beklædning kan være forstyrrende eller en direkte hindring for massagen. Trusser/underbenklæder er ikke i vejen for massagen, men nok en lille smule for rytmen og strøgene omkring hoftepartiet. Men igen, da massagen heller ikke virker på en utryg klient, er det også her dig, der har den afgørende beslutning.. Og under hele massagen er du dækket til med håndklæder/lagener på de områder af kroppen, hvor der ikke masseres.

Under hvilke forhold foregår afklædning inden behandling? Der er et område med forhæng hvor du kan klæde om.

Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres? Ja, 100%. For nogle sker det, at fx  ballerne kan være et ubehageligt sted at blive masseret.  Men desværre er det sådan, at mange gener kan stamme fra en stor muskel, som sidder netop der. Ligeledes er det øverste lårbens mange hæftninger ved hoften et vigtigt område at bearbejde. Jeg vil også gerne give anvisning om, hvordan du selv kan gøre øvelser hjemme, hvor der er mere privat.

Rygning Er du ryger – så undlad at ryge en time før og efter behandlingen. Tobak bremser udrenselsesprocessen.

Kan jeg slappe helt af når jeg får massage?  Ja… Når du har bestilt en massage er det DIG det handler om, det er DIN tid. Du kan slappe helt af, ingen forstyrrer! Du er velkommen til at lade en du kender være i venteværelset hvis du vil, men ingen andre er tilstede når du får massage!

Gør det ondt at få massage ? En WELLNESS eller ANSIGTSMASSAGE gør ikke ondt, det er en fantastisk behagelig og afstressende oplevelse der samtidig har en masse gavnlige virkninger på din krop, dit sind og dit helbred. Eventuelle problemområder kan afsløres undervejs. En FYSIURGISK MASSAGE af overbelastede muskler og triggerpunkter kan gøre mere eller mindre ondt, men på en “god” måde.

Kan jeg få det dårligt af massage? Nogle kan blive dårlige, men de fleste reagerer kun positivt på massage. For at forebygge svimmelhed og kvalme er det en god ide at drikke masser af vand før og efter behandling.

Hvor mange behandlinger er nødvendigt? Det er på forhånd svært at sige hvor mange behandlinger, der er nødvendigt – det er alt afhængig af problemet. Som grundregel bør du regne med at afsætte ca. 3 behandlinger på 14 dage inden jeg kan afgøre om et problem kan afhjælpes. Der vil dog i langt de fleste tilfælde ses en bedring hurtigere.

Jeg går til kiropraktor/fysioterapeut, hjælper massage ? Ja… Fysiurgisk massage er et rigtig godt supplement til kiropraktor og fysioterapeut behandling. Hvis du har et ledproblem (ryg, nakke, lænd eller lignende) vil det oftest være en fordel at få løsnet de omkringliggende muskler med en fysiurgisk massage.

Hvad kan du selv gøre? Massage er måske ikke alt, der skal til for at du får det bedre. Måske kræver dit problem også ændringer i din hverdag. Det kan være i forhold til f.eks. arbejdsstillinger og motion.

Kan massage være skadeligt ? Nej…! Ikke hvis den foretages af en uddannet massør. Jeg stopper behandlingen og beder dig kontakte din læge hvis der er begrundet mistanke om discusprolaps, brud, infektioner eller lignende som kræver anden behandling.

Hvad er et triggerpunkt ? Et triggerpunkt er et veldefineret punkt i en muskel der udløser den smerte eller det ubehag som problemet giver sig til kende ved i hverdagen.

Kræver det et bad efter massage? Nej, men sig til hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god ide´ at slappe af efter endt behandling – og gerne drikke en masse vand. Dog er det vigtigt at du er renvasket, da hygiejnen er vigtig for både klienten og behandleren.

Hvem kan få massage? Alle, som ellers er raske, kan få massage. Mænd og kvinder, tynde som tykke, unge som ældre. Dog har mange ældre lidt svagere knogler og sener, og derfor skal massagen være noget lettere end til de yngre. Her kan med fordel vælges velværemassage, som er fysiurgisk massage – blot blidere. Unge under 15 skal altid have en voksen siddende ved siden af. Ved nogle få sygdomstilfælde gives kun massage ifølge aftale med klientens egen læge. Gravide masseres siddende omvendt på en stol eller liggende på siden alt efter ønske. Er du påvirket af alkohol og/eller stoffer  bliver du afvist. Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Tavshedspligt Jeg har tavshedspligt og pligt til journalføring. Dette sker i aftale med datatilsynet. Af hensyn til behandlingen føres der journal, som du altid er velkommen til at læse.

Afbestillingspolitik: Ved afbud bedes du af respekt og hensyn til andre som evt. ønsker din tid, give besked senest 24 timer før aftalt tid. Ellers vil du blive faktureret halvdelen af prisen på den aftalte behandling. Ved udeblivelse faktureres det fulde beløb. Har du gavekort annulleres det for tilsvarende beløb, og har du klippekort trækkes der et klip på dit kort.  Se prisliste.

Gives der tilskud til behandling? Min massage er ikke tilskudsberrettiget.

Er der noget jeg skal medbringe? Ja. Til alm. massage skal du medbringe 2 lagner og 2 håndklæder. Til Hotstone Massage 2 lagner og 3 håndklæder.

Tager du dankort?  Nej, modtager kun kontant betaling. Ved faste firma-massage aftaler kan jeg sende faktura.

Her kan du finde alle de former for massage jeg tilbyder

Ofte stillede spørgsmål

Translate »