Behandlingsforløb

Før behandlingen.

Inden du kommer her har du udfyldt en journal med spørgsmål for at få et overblik over din krops nuværende situation. Formålet er, at via dine besvarelser, bliver jeg bedre i stand til at rådgive og behandle dig optimalt og yde mit bedste bidrag til at du får det langt bedre.

Oplysningerne du udleverer forbliver naturligvis fortrolige grundet tavshedspligt.
Alle oplysninger bliver forsvarligt opbevaret, efter reglerne om sådan.

Læs Info om massage

Efter behandlingen

Din krop vil i nogle tilfælde komme med forskelligartede reaktioner. Det kan ske i form af:
Velbehag
Forbedring af gener og smerter
Øget vitalitet og energi
Forøget afgivelse af sved, afføring, urin, slim/hoste. Disse reaktioner er tegn, på at din krop begynder at afgifte og udrense
Forbipasserende, lettere kvalme og svimmelhed. Positive tegn på, at kroppen begynder at udrense affaldsstoffer

Længere tid efter behandlingen
Nogle gange vil du først opleve en mærkbar ændring i dine symptomer efter et par dage. Dette er ganske naturligt, da musklerne givet har været i en spændt tilstand gennem længe tid. De har derfor brug for lidt tid til at komme tilbage til deres naturlige tilstand.

Det kan være svært at sige hvor mange behandlinger der skal til for at løse et komkret problem. Ethvert behandlingsforløb er individuelt og afhænger af flere ting. Hvor længe har generne varet og hvor hurtig man restituerer. Forløbet afhænger naturligvis også af konditionen, alder, hvor ofte behandlingerne gives samt af hvordan du lever kropsligt, ernærings- og miljømæssigt.

En tommelfinger regel: langt de fleste symptomer vil kunne forsvinde eller reduceres væsentligt efter 3 behandlinger.

Translate »