Oliemassage

Olie og aromamassage

Oliemassage er en blid massage, hvor jeg løsner op for kroppens muskler, og derved fremmer blodcirkulationen.
En massageform, jeg anbefaler som afslapningsterapi og til personer med ledskader (f.eks. gigt), hvor andre massager kan være en stor belastning. Olie massagen arbejder i dybden så både muskler og væv blødes op, kroppen muskler tilføres ny energi og spændstighed. Ved aromamassagen benyttes der yderligere æteriske olier fra forskellige blomster og urter der har helende og stimulerende effekt på hud, muskler og duftsansen. For både olie og aroma massagen gælder det, at massagen så at sige “arbejder videre” i en tid efter at selve massagen er afsluttet. Olierne forbliver i huden og efterlader den velgørende virkning i en tid.
Olie massage kan især hjælpe til lindring af hovedpine, migræne, gigt, piskesmæld, lammelse, følelsesløshed, iskias, nakkestivhed, rygsmerter og andre lignende lidelser. Godt for nervesystemet, styrker blodcirkulationen.
Mange mennesker har problemer med smerter i muskler, uanset om man er ung eller gammel, men de fleste gør først noget ved problemet, når de ikke længere kan holde smerterne ud. Det er absolut bedre at forebygge, så smerterne holdes nede løbende og musklerne bliver løsnet for spændinger, hvilket også giver et meget bedre velvære. Mange glemmer at “vedligeholde” sig selv, men det er helt forkert. Så derfor forkæl dig selv med en gang Olie Massage.
En meget behagelig oplevelse, som er sund for kroppen. Du føler dig godt tilpas efter denne behandling.
Jeg anbefaler mindst en times varighed.
Translate »