Virksomhedsmassage

Med en halv times massage hver fjortendes dag kan dine medarbejdere få fjernet de muskelspændinger, som er årsag til mange helbredsproblemer. Det kan bl.a. være spændingshovedpine, ondt i ryg, nakke og skuldre, smerter i iskias og i benene.

Undersøgelser har vist, at massage giver virksomheden synligt bevis på sin investering i form af mindre sygefravær, øget velvære og trivsel, bedre humør og øget produktivitet blandt medarbejderne. Massage forebygger og behandler  bl.a. museskader, nakke- og skulderspændinger, hovedpine, ryg- problemer og andre problemer i bevægapparatet.
Når kroppen er  fri for smerter,  spændinger og er i balance, får man mere overskud og øget effektivitet.
Ved at behandle på arbejdspladsen får medarbejderne gjort noget ved problemerne, før de når at bliver for store.

Skal man først ud ad huset for at få behandling, viser det sig i praksis, at man ofte venter for længe. Risikoen er, at generne bliver endnu større og i værste kan blive kroniske og genop- bygningen tager længere tid.

Sidegevinsten er, at medarbejderne føler sig værdsat og privilligerede, hvilket igen har en positiv effekt på arbejdsmiljøet.

Jeg medbringer massagebriks, olie og afslappende musik. Virksomheden sørger for et ledigt lokale den pågældende dag.
En kontaktperson i virksomheden laver en liste med medarbejdere, der ønsker at benytte massøren den aftalte dag.
Jeg anbefaler, at en behandling varer en halv time.
Afhængig af, hvor mange medarbejdere, der ønsker at benytte sig af massageordningen, kan jeg etablere en ordning, der tilpasser  jeres behov.

se priser

Se Ofte stillede spørgsmål

Translate »