Aalborg,  akupunktur,  Allergi,  Anbefaling,  Ansigt,  Aqpunktur,  billig,  Fitness,  Golf,  Hot Stone,  Jul,  Massage,  Massør,  Nikken,  Nørresundby,  Pris,  Slank,  Smerte,  venteliste,  Vestbjerg

Massage nord

Dette gør massage:

En oplevelse af afslappethed i hele kroppen samt fred i sindet. Alle dag til dag spændinger og bekymringer vil forsvinde, spændte muskler vil afslappes – af og til i en sådan grad at modtageren af massage falder i søvn.
Når man efter massage føler sig frisk og fuld af energi, har man flere kræfter til effektivitet at klare de daglige krav til arbejds- og hjemmefronten. De fleste professionelle sportsudøvere er yderst opmærksomme på værdien i at være frisk og afslappet, og de får ofte massage, lige inden de skal deltage i konkurrencer. Spændte og nervøse konkurrencedeltagere har mindre sandsynlighed for at yde deres bedste.
Den følelse af velvære, massage giver, fører til bedre selvværd og større overskud.
Blodcirkulationen forøges, når musklerne er afslappede. Kroppen modtager derfor mere ilt og næringsstoffer, og immunsystemet vil være mere effektivt til at modstå sygdomme, hvorved risikoen for at blive syg mindskes.

Jeg anbefaler 1½ times hotstone – helkropmassage som en ren afslapning og afspænding der påvirker både krop og sind. Den giver mig mulighed for at nå hele vejen rundt.

  • Virker afslappende
  • Gør musklerne spændstige.
  • Øger blodgennemstrømningen i musklerne.
  • Fremmer lymfekredsløbet.
  • Fjerner stress og spændinger.
  • Øger kropsbevidstheden.

En helkropsmassage giver dig kort og godt en fornemmelse af velvære og afspænding.

Se priser

Ofte stillede spørgsmål

Translate »