akupunktur,  Fitness,  Fødsel,  Gravid,  masage,  Massage,  Massør,  Nikken,  Skole,  Vestbjerg

FAQ om massage

 

Hyppigt stillede spørgsmål. FAQ om massage.

 
Skal jeg være helt afklædt?
Nej, ikke nødvendigvis. Massage kan foretages med tøj på, men det bliver aldrig det samme som hvis man er afklædt. Mange mennesker kan føle det for privat og grænseoverskridende. Nogle muskler vil befinde sig nærved eller tæt på bryst, ende og skridt, og jeg respektere din blufærdighed og undgår at komme for tæt på. Føler du, at jeg er for tæt på bedes du sige fra under massagen – også for min skyld. Vi finder altid en løsning, således jeg kan arbejde i et område af gangen og tildække resten. Det skal altid være en god og behagelig oplevelse at få massage, derfor er det vigtigt og fuldstændigt ok at sige til og fra.
 
Blufærdighed – Hvor meget tøj har man på?
Massagen tilpasses altid til dine ønsker. Som udgangspunkt er du afklædt under massagen. Ønsker du at beholde mere tøj på, så er det helt i orden. Det er udelukkende dig der vælger hvor du får massage, og hvor meget tøj du beholder på. Menneskers blufærdighedsgrænser er meget forskellige, og derfor kan alle massager tilpasses dine ønsker og behov.
 
Under hvilke forhold foregår afklædning inden behandling?
Der er et område med forhæng hvor du kan klæde om.
 
Kan jeg selv bestemme, hvor jeg vil og ikke vil masseres?
Ja, 100%. For nogle sker det, at fx  ballerne kan være et ubehageligt sted at blive masseret.  Men desværre er det sådan, at mange gener kan stamme fra en stor muskel, som sidder netop der. Ligeledes er det øverste lårbens mange hæftninger ved hoften et vigtigt område at bearbejde. Jeg vil også gerne give anvisning om, hvordan du selv kan gøre øvelser hjemme, hvor der er mere privat.
 
Kan jeg slappe helt af når jeg får massage? 
Ja… Når du har bestilt en massage er det DIG det handler om, det er DIN tid. Du kan slappe helt af, ingen forstyrrer! Du er velkommen til at lade en du kender være i venteværelset hvis du vil, men ingen andre er tilstede når du får massage!
 
Gør det ondt at få massage ?
En WELLNESS eller ANSIGTSMASSAGE gør ikke ondt, det er en fantastisk behagelig og afstressende oplevelse der samtidig har en masse gavnlige virkninger på din krop, dit sind og dit helbred. Eventuelle problemområder kan afsløres undervejs.En FYSIURGISK MASSAGE af overbelastede muskler og triggerpunkter kan gøre mere eller mindre ondt, men på en "god" måde. 
 
Kan jeg få det dårligt af massage?
Nogle kan blive dårlige, men de fleste reagerer kun positivt på massage. For at forebygge svimmelhed og kvalme er det en god ide at drikke masser af vand før og efter behandling.

 

 
Jeg går til kiropraktor/fysioterapeut, hjælper massage ?
Ja… Fysiurgisk massage er et rigtig godt supplement til kiropraktor og fysioterapeut behandling. Hvis du har et ledproblem (ryg, nakke, lænd eller lignende) vil det oftest være en fordel at få løsnet de omkringliggende muskler med en fysiurgisk massage.
 
Kan massage være skadeligt ?
Nej…! Ikke hvis den foretages af en uddannet massør. Jeg stopper behandlingen og beder dig kontakte din læge hvis der er begrundet mistanke om discusprolaps, brud, infektioner eller lignende som kræver anden behandling.
 
Hvad er et triggerpunkt ?
Et triggerpunkt er et veldefineret punkt i en muskel der udløser den smerte eller det ubehag som problemet giver sig til kende ved i hverdagen. 
 
Kræver det et bad efter massage?
Svar: Nej, men sig til hvis du skal noget, så undgår jeg, at der kommer olie i dit hår, hvilket kan ske under nakkemassage. Det er dog altid en god ide´ at slappe af efter endt behandling – og gerne drikke en masse vand. Et bad før massagen kan anbefales.
 
Hvem kan få massage?
Svar: Alle, som ellers er raske, kan få massage. Mænd og kvinder, tynde som tykke, unge som ældre. Dog har mange ældre lidt svagere knogler og sener, og derfor skal massagen være noget lettere end til de yngre. Her kan med fordel vælges velværemassage, som er fysiurgisk massage – blot blidere.
 
Afbestilling.
Er du forhindret i at komme, skal du ringe besked 24 timer inden aftalt tid. Ellers vil du efterfølgende blive opkrævet for halvdelen af prisen på den aftalte behandling. Ved udeblivelse opkræves det fulde beløb. Se prisliste.
 
Unge under 15 skal altid have en voksen siddende ved siden af.
 
Ved nogle få sygdomstilfælde gives kun massage ifølge aftale med klientens egen læge. Gravide masseres siddende omvendt på en stol eller liggende på siden alt efter ønske.
 
Er du påvirket af alkohol og/eller stoffer  bliver du afvist.
 
Har du i øvrigt spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.
Translate »