akupunktur,  Fitness,  Fødsel,  Gravid,  masage,  Massage,  Massør,  Nikken,  Skole,  Vestbjerg

Anbefaling fra en kunde

Jeg har birkepollen-allergi hvilket betyder, at jeg reagerer voldsomt hvis jeg indtager nogle af de fødevarer, som kan udvikle kryds-allergi til birkepollen. D.v.s. flere frugter og alle nødder, men heldigvis ikke grøntsager.

En kollega foreslog mig at prøve øre-akupunktur, så den 24. april 2012 fik jeg 4 bittesmå nåle sat i ørerne af Vagn Steensgaard. Efter at have haft nålene i ørerne en uges tid prøvede jeg at spise ½ æble, som jeg normalt ikke kan spise uden at få flammende røde øjne, som klør og svier – og ingenting skete!!! Fantastisk fornemmelse igen at mærke saften fra æblet i munden og den friske smag.

Jeg var dog lidt forsigtig med ikke at overdrive indtagelsen af ”de forbudte fødevarer”, men oplevede flere gange at kunne spise 1 helt æble og også spise et par mandler. Efter 18 dage faldt nålene ud, og nu her godt 3 uger efter reagerer jeg desværre igen, hvis jeg spiser et æble.

Tilsyneladende ophører virkningen, når nålene ikke længere sidder i øret, men jeg skal helt sikker igen have en behandling hos Vagn. Hvem ved om virkningen vil holde længere næste gang, man kunne måske være heldig.

Anna-Lise Villum
Klarup

Maj 2012  

Translate »